• Project
 • Profiel
 • Donatiedoel
 • Fans
 • Donaties
 • Miona van de Wiel

  Naast een GRATIS online imago en daardoor deze mogelijkheden voor sponsoring en crowdfunding (...úw donatie) biedt het initiatief van, Voor en DOOR de #TopsportsterNL wekelijks een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Zo dus ook voor de zestienjarige trampolinespringster Miona van de Wiel uit Drunen.

  Het seizoen 2014/2015 is net ten einde en in september start pas een nieuw sportjaar voor de zestienjarige van de Wiel. Maar wie denkt het talent in de tussenliggende periode alleen maar vakantie heeft komt bedrogen uit. Van deze korte pauze maakt #Miona(.EU) handig gebruik om nieuwe sprongen onder de knie te krijgen voor de komende wedstrijden en de netheid te verbeteren. Aankomend seizoen wil ze zich namelijk kwalificeren voor het jeugd WK en zo goed mogelijk presteren op andere wedstrijden.

  Op haar eigen website (...deze dus) en via haar eigen webshop Miona.eu spaart de trampolinespringster NU voor deelname aan twee belangrijke internationale toernooien die in 2015 plaats vinden. Dit zijn de World Cup/de competitie met internationale alure in Loule, Portugal en het Jeugd WK in Odense, Denemarken. Miona: "Deze reizen zijn ontzettend duur, het WK kost 2.000 euro en een worldcup 500 euro per keer. Ik hoop via mijn website een groot deel hiervan te kunnen bekostigen. ...úw donatie is daarom erg belangrijk voor mij!" Miona wil graag naar deze toernooien omdat ze goed zijn voor haar wedstrijdervaring en ze er leert om te gaan met de wedstrijddruk. Ervaring die ze nodig heeft om haar uiteindelijke droom, meedoen met de Olympische Spelen, waar te maken.

   

  Win kaarten voor het IAG 2016!

  Doneer nu voor 29 oktober 2015 aan Miona en maak kans op tickets voor het IAG, dat van 4 tot en met 8 mei 2016 in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt. Op het IAG vinden internationale wedstrijden turnen voor heren en dames, trampolinespringen en acro van het hoogste niveau plaats. Daarnaast zijn er ook diverse workshops waaraan u zelf deel kunt nemen. De tickets zijn geldig op zaterdag 7 mei 2016 en bieden u toegang tot de wedstrijden trampolinespringen.

 • Deelname internationale wedstrijden, o.a. Loulé Cup in Portugal...

   

  Deelname Loulé Cup in Portugal

  Ik spaar voor deelname aan de Loulé Cup in Portugal in oktober en indien ik me kwalificeer ook voor het jeugd WK (WAGC) in Odense, Denemarken begin december.

  Om verder te komen in mijn sport is het belangrijk zoveel mogelijk wedstrijdervaring op te doen. Door deelname aan internationale wedstrijden kan ik veel leren van topspringers uit de hele wereld en kan ik zien waar ik aan moet werken om nog verder te komen. Ook leer ik om te gaan met wedstrijdspanning.

  De voorbereiding, reis- en verblijfskosten, kosten voor kleding en inschrijfgelden zijn erg hoog en moet ik zelf betalen. Met uw steun kan ik deelnemen en hierdoor steeds beter worden in mijn sport.

 • Waar spaar ik voor?

  Ik spaar nu voor deelname aan de World Cup Loule, Portugal (oktober 2015), Jeugd WK Odense in Denemarken.

   

  Waarom is dit belangrijk op mijn weg naar de top?

  Deelname aan internationale toernooien is goed voor mijn wedstrijd ervaring. Hier zijn hele goede tegenstandsters in mijn leeftijdscategorie die mij stimuleren om het beste uit mijzelf te halen.

Naar volledige website