Bij voorbaat Dank, voor jouw donatie en natuurlijk ook de sponsoren!

Ik ben blij met alle sponsoren, donateurs en de media-partners die deze webshop hebben mogelijk gemaakt.
Natuurlijk bedankt ik dan ook vooal iedereen die via deze site een bestelling plaatst !!! !! !

Jullie maken het mogelijk om mijn droom mogelijk te maken.
Ik train 13 uur per week om dit mogelijk te maken en ook te kunnen groeien in mijn sport.
Mijn droom is zo ver mogelijk te komen en dat door hard te werken en met veel plezier natuurlijk.
Ik train voor deelname aan plaatsingswedstrijden, het NK, grote internationale wedstrijden, EK's, richting de WK van 2015 o.a.

Ook vorige keer heb ik op de WK in Amerika, U.S.A. ons land vertegenwoordigd en heb daar zelfs ZILVER gewonnen! Het is dan ook een gewelidige ervaring die de vorige keer jij voor nagenoeg het hele bedrag als OUDER en daarmee mijn eerste donateur mogelijk hebben gemaakt.
Bedankt hiervoor, ik hoop dat ik weer een beroep op jullie mag doen, ik ben nog lang niet klaar met mijn sportcariëre als trampolinespringster en om erg ver te komen is het noodzakelijk om aan meerdere grote toernooien deel te nemen.

...en JIJ bent de eerste die ik persoonlijk ga bedanken!

Hoe? Steun mij.

Met sportieve en vriendelijke groet,

Miona

 

NB. Op haar eigen website (...deze dus) en via haar eigen webshop Miona.eu spaart de trampolinespringster NU voor deelname aan twee belangrijke internationale toernooien die in 2015 plaats vinden. Dit zijn de World Cup/de competitie met internationale alure in Loule, Portugal en het Jeugd WK in Odense, Denemarken. Miona: "Deze reizen zijn ontzettend duur, het WK kost 2.000 euro en een worldcup 800 euro per keer. Ik hoop via mijn website een groot deel hiervan te kunnen bekostigen. ...úw donatie is daarom erg belangrijk voor mij!" Miona wil graag naar deze toernooien omdat ze goed zijn voor haar wedstrijdervaring en ze er leert om te gaan met de wedstrijddruk. Ervaring die ze nodig heeft om haar uiteindelijke droom, meedoen met de Olympische Spelen, waar te maken.

Om mijn doel te bereiken heb ik  jullie steun hard nodig.

Hoe? Ik creëer mijn eigen kansen op weg naar succes, op weg naar de volgende competitie, het volgende NK maar ook EK/WK. Het open staan voor ontwikkeling geeft mij meer mogelijkheden en nieuwe inzichten voor verbeterpunten.

Daarnaast zal ik met de opbrengsten van de donaties in staat zijn om juist wel aan internationale competities mee te doen die mij naar een hoger niveau brengen. Tot slot kan ik mijn reiskosten naar overige trainingen en plaatsingswedstrijden bekostigen.

Wil jij deel uitmaken van mijn smart road? Heb jij ook dromen? En wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Koop hier dan ook een product en ondersteun daarmee mijn sportcarrière! Het werkt als volgt: je selecteert een product, dit komt in je winkelwagentje en je rekent af met iDeal. Je kunt natuurlijk zoveel voor mij kopen als je zelf maar wilt, maar om misverstanden te voorkomen: je ontvangt de goederen niet thuis, want die gaan direct naar mij (...fitness producten, trampolines, zwembaden en onderdelen ervan uitgesloten).

Wat je natuurlijk wel krijgt is mijn eeuwige waardering, een bedankje op mijn website/facebook en richting de toekomst een uitnodiging voor een spetterend feest en ik dus mijn doel heb bereikt op een EK of WK.

Shop ze!

Groeten Miona
Team topsportster.nl en TopAthletes.COM internationaal

“De Topsportster.nl

Naar volledige website